Σάββατο, 29 Αυγούστου 2009

3η Έκθεση Παιδικού & Εφηβικού Βιβλίου

Tο Εθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ), με τη συνεργασία των εκδοτών παιδικού και εφηβικού βιβλίου και του Κύκλου του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου (ΙΒΒΥ), οργανώνουν την 3η Έκθεση Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου, που θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Ιανουαρίου έως την 1η Φεβρουαρίου 2010 στις εγκαταστάσεις της ΗELEXPO, στο Μαρούσι.
Στις τέσσερις μέρες λειτουργίας της Έκθεσης, οι μικροί αλλά και οι μεγαλύτεροι επισκέπτες της έκθεσηs θα έχουν την ευκαιρία να αγκαλιάσουν το βιβλίο και να ταξιδέψουν στον υπέροχο κόσμο της παιδικής και εφηβικής λογοτεχνίας. Μια μαγική συνάντηση που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των νέων, θα διευρύνει τους ορίζοντές τους σε ό,τι αφορά το βιβλίο και θα προσελκύσει νέους αναγνώστες. Όλα αυτά σε μια λαμπερή γιορτινή ατμόσφαιρα για μικρούς και μεγάλους.
Κατά την 3η Έκθεση Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου, οι μικρότεροι αλλά και μεγαλύτεροι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν σημαντικούς δημιουργούς της τιμώμενης χώρας, να συζητήσουν μαζί τους και να παρακολουθήσουν το πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα που ετοιμάζουν, πάντα με επίκεντρο το παιδί και τον έφηβο.

Τι θα βρει ο επισκέπτης στην Έκθεση
* Εκδότες παιδικού βιβλίου οι οποίοι παρουσίασαν τη βιβλιοπαραγωγή τους
* Πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα: παιδικές παραστάσεις, συναντήσεις με αγαπημένους συγγραφείς και εικονογράφους, θεατρικά και μουσικά δρώμενα, εκθέσεις, εργαστήρια και ημερίδες
* Περίπτερο τιμώμενης χώρας
* Γωνιά του συγγραφέα

5 σχόλια:

 1. Ποιά είναι φέτος η τιμώμενη χώρα; Πέρυσι ήταν η Βρετανία. Είναι ευκαιρία για να έρθουν τα παιδιά κοντά στη λογοτεχνία κάποιας άλλης χώρας. Φυσικά και της εγχώριας.
  Πέρυσι ήταν ένα πραγματικό πανηγύρι, το οποίο τα παιδιά λάτρεψαν!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. να μας το ξαναθυμίσεις όμως γιατί αργεί ακόμα και θα ξεχαστούμε.παρεμπιπτόντως βρήκα το μπλογκ του ΕΚΕΒΙ σήμερα και χάρηκα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μην ανησυχείς και δεν θα το ξεχάσεις. Γίνεται ντόρος μεγάλος όταν πλησιάζει η ημερομηνία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. θα παραμείνει η υπενθύμιση στα αριστερά του blog μας μέχρι το τέλος της έκθεσης

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση