Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Διαγωνισμός

Σκεφτήκαμε να αλλάξουμε τον τρόπο του διαγωνισμού μας. Μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχή εδώ γράφοντας τη γνώμη σας για το blog και δηλώστε την συμμετοχή σας έως τις 17/09/10 και θα κάνουμε κλήρωση για να κερδίσει ένας από εσάς το καινούργιο βιβλίο της Χριστίνας Μπαλτζη "Και ο γιατρός έπλασε την γυναίκα". Η μόνη προϋπόθεση είναι να είσαστε μέλος του blog μας.

63 σχόλια:

  1. χαίρομαι που ξεκίνησατε κορίτσια, απλά έχουμε προσθέσει κάποια ακόμη στοιχεία στην αναρτησή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είναι λίγο επίφοβο να δημοσιεύσουμε ονοματεπώνυμο και διεύθυνση μαζί; Δε φτάνει να δηλώσουμε απλώς συμμετοχή και μετά να επικοινωνήσουμε για τα υπόλοιπα στοιχεία; Καλημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα Ερωφίλη μου. Έχεις δίκιο, σκέφτηκα πιο "αθώα" από ότι θα έπρεπε τελικά. Απλά για να μην είναι μία μονότονη λέξη, ας γράφετε την γνώμη σας για το blog και ότι θέλετε να συμμετέχετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ααα τι καλα!!!!Θα λαβω κι εγω μερος!(το blog σου το βρηκο εξαιρετικα ενημερωτικο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωραία λοιπόν, κι εγώ θα ήθελα να συμμετέχω στο διαγωνισμό. Το μπλογκ είναι πολύ ενδιαφέρον και πολύ ενημερωτικό για τον κόσμο του βιβλίου. Να είσαι καλά και να χαίρεσαι το μωράκι σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ καλή δουλειά!! Τα συγχαρητήριά μου και καλή δύναμη για τη συνέχεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χαίρομαι που βλέπω πως υπάρχει ανταπόκριση, αν και πάμε λίγο αργά ...
    Κάντε γνωστό το blog μας και σε άλλους, είπαμε η μόνη προϋπόθεση είναι να είστε μέλος του blog, και να μας πείτε την γνώμη σας.
    Ελπίζω πως στα μέσα Αυγούστου θα μπορώ να σας δώσω και τον τίτλο του βιβλίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καθωτι ειμαι βιβλιοφαγος....νομιζω δικαιουμαι...οχι ενα μοναχα βιβλιο...περιμενω τα αποτελεσματα!!ειμαι φαν της σελιδας σας στο face...τωρα και εδω....λατρευω τα βιβλια οπως και εσεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. και εγω το ιδιο προβλημα εχω αν και ειμαι μελος στο blog και εχω κανει σχολιο,δεν βγαινει το ονομα μου.ειμαι τελειως ασχετη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρουλίτσα τώρα που δούλεψε σωστά το σύστημα τι θα έλεγες να μας πεις την γνώμη σας για το blog και να δηλώσεις συμμετοχή για το διαγωνισμο;

    Ανώνυμε για προσπάθησε πάλι, ίσως τώρα δουλέψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. λοιπον να σας πω οτι το blog-ακι σας θα σκισει!!!μονο εγω ποσους τους εστειλα post...νομιζω παντως οτι το βιβλιο μου ανηκει!!!περιμενω your competition!!οσο για την κ.ΚΟΥΜΟΥΤΣΗ το διαβασα και εγω...αχ αυτο το Καιρο!!το τελος θα σας βαλει σε ερωτηματικα πολλα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. φυσικα να σας πω την γνωμη μου για το blog.το ανακαλυψα σχετικα προσφατα οταν ειχατε παρουσιασει την λευκη ορχιδεα και αμεσως εμεινα να διαβαζω ολες τις προηγουμενες αναρτησεις για να δω ποια βιβλια αξιζει να αγορασω και εγω.μου αρεσει που τα βιβλια δεν ανηκουν σε ενα ειδος και οσο για το ονομα σας νομιζω οτι δεν θα μπορουσατε να βρισκατε καλυτερο.εννοειτε οτι ειμαι φαν και στο fb.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πολύ ενδιαφέρον το blog σας, με χρήσιμες προσφορές! Σας Ευχαριστούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. πολύ ωραία δουλειά!συγχαρητήρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. πολύ ωραία δουλειά!συγχαρητήρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΘΑ ΛΑΒΩ ΚΑΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ BLOG. ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΒΟΥΛΑ. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ BLOG.
    ΕΙΜΑΙ ΒΙΒΛΙΟΦΑΓΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΦΑΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. καλημέρα!!!! έχω ξυπνήσει από τις 6, όπως κάθε μέρα γιατί ο μπέμπης χτυπάει κάρτα ... χαίρομαι που έχει ανταπόκριση ο διαγωνισμό μου, και το σημαντικότερο ότι σας αρέσει το blog. Απλά θέλω να σας υπενθυμίσω πως πρέπει να είσαστε μέλος του blog, το λέω γιατί οι αναρτήσεις από αναγνώστες που παρουσιάζονται ως "ΑΝΩΝΥΜΟΣ" δεν συμμετέχουν και επίσης να σας παρουσιάζει στα μέλη δεξιά της σελίδας έστω και χωρίς φωτογραφία. Το επισημαίνω γιατί δεν θέλω να έχω παράπονα από τα μέλη μας.Επίσης,έχω δημιουργήσει ένα καινούριο blog για τους γονείς www.ksanthompoumpouras.blogspot.com ελάτε να μοιραστούμε εμπειρίες και να ενημερωθούμε για ότι αφορά τα βλαστάρια μας. Και κάτι τελευταίο, μου λέτε ότι μας παρακολουθείτε συχνά και χαίρομαι, απλά ο μόνος τρόπος για να το ξέρω και εγώ, και να πάρω δύναμη για τη συνέχεια είναι να διαβάζω τα σχόλια σας στις αναρτήσεις που ανεβάζω καθημερινά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Hello!

    Παρακολουθώ καιρό και με ενδιαφέρον το blog σου ...είναι αλήθεια πως με έχει βοηθήσει να επιλέξω και κάποιους από τους τίτλους που διάλεξα να διαβάσω (thanks!) ...δεν ξέρω πως να γίνω "μέλος" όμως και αν δεν με βοηθήσεις δεν θα μπορέσω να πάρω μέρος και εγώ στους διαγωνισμούς που διοργανώνεις ... :(

    Help? ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. λοιπόν .... στη δεξιά λίστα θα δεις τις φωτογραφίες από τα μέλη του blog (κάτω από το "βιβλίο που διαβάζω"), εκεί λοιπόν κάνε κλικ στο "παρακολούθηση". Τώρα, αν έχεις λογαριασμό πχ στο google, yahoo ... μπορείς να γίνεις αμέσως μέλος κάνοντας σύνδεση στο λογαριασμό σου, αν τώρα δεν έχεις (λογαριασμό) άνοιξε στο google το οποίο είναι πολύ εύκολο. Μόλις τα καταφέρεις δώσε σήμα "καμπάνα" χιχιχχιχιχι αν πάλι έχεις πρόβλημα, εδώ είμαι εγώ!!!
    ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και σε περιμένουμε στην παρέα μας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ...και η "Οδύσσεια" συνεχίζεται ... έγινα μέλος στο παρακολούθηση με λογαριασμό yahoo .. στην υποβολή σχολίου ως ... (το να βάλω???)...

    ...help ...again??? :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. χαααχαχα πολύ μου άρεσε αυτό!!!! Λοιπόν, όταν μπένεις στο blog θα κάνεις σύνδεση για να βγάζει μόνο του το ονομά σου. συνδέση κάνεις πάνω πάνω στη μπάρα. Εσύ είσαι η georgiaxara ή η Despina?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Καλησπερα, εντελως τυχαια βρηκα το blog ειναι αρκετα ενδιαφερον και σε κανει να ψαχουλεψεις διαφορα βιβλιαρακια, δεν χρειαζεται να πω πολλα πραγματα για το blog διοτι σε οποιον αρεσει να διαβαζει βιβλια σιγουρα θα το λατρεψει..λοιπον θα ηθελα και εγω να λαβω μερος στον διαγωνισμο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. eirinoula Καλωσόρισες στην παρέα μας. Χαίρομαι που σου αρέσει το blog μας και θα χαιρομαι να καλέσεις και δικούς σου φίλους να έρθουν. Απλά θέλω να σου υπενθυμίσω πως θα πρέπει να είσαι μέλος του blog για να ισχύει η συμμετοχή σου. Δεν είμαι σε θέση να το ξέρω γιατί πολλοί χρησιμοποιούν ψευδώνυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ...η Despina είμαι ...και ήμουν καλά ...αλλά το bloggoσύστημα δεν με θέλει και πολύ μάλλον ... (%#$^$#^$%@#$%$&^*) ... ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. θέλω να σας υπενθυμίσω πως θα πρέπει να είστε μέλος του blog για να ισχύει η συμμετοχή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Γεία σας!..αν και είμαι νέο μέλος, ήδη έχω λατρέψει το blog σας, γιατί είμαι βιβλιοφάγος και εγώ...θα ήθελα να κερδίσω ένα βιβλίο,..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. γεια σου Έλενα, χαίρομαι που είσαι και εσύ βιβιοφάγος, και σου ευχομαι καλή επιτυχία, έχουμε πολλά ακόμη βιβλία και για άλλους διαγωνισμούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ...νομίζω ότι κατάφερα να φτάσω στην ..."Ιθάκη" μου ... επαναλαμβάνω το λοιπόν ... "Hello!

    Παρακολουθώ καιρό και με ενδιαφέρον το blog σου ...είναι αλήθεια πως με έχει βοηθήσει να επιλέξω και κάποιους από τους τίτλους που διάλεξα να διαβάσω (thanks!) ..."

    Συνέχισε ...και εμείς από κοντά! ;-) (Despina)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Κατερινάκι, αν θέλεις να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό μας, ΠΡΕΠΕΙ να είσαι μέλος στο blog μας, κάνε εγγραφή και σχολίασε πάλι. Ευχαριστούμε για τα συγχαρητήρια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. πως ειναι υο nickname σου? υπαρχεις στη λίστα με τα μέλη μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ζητώ συγνώμη !Προφανώς έκανα λάθος στην εγγραφή με το yahoo γιατί όταν πάω να κάνω σύνδεση στην μπάρα πανω δεξιά μου ζητάει μόνο λογαριασμό google.Ξαναέκανα τώρα εγγραφή με το gmail και συνδέθηκα χωρίς πρόβλημα !Εδώ το nick ειναι nina!
    Στην κλήρωση θα μπω ? χαχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. και βέβαια γλυκιά μου, φτάνει να είσαι μέλος του blog μας ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ελπίζω η συμμετοχή μου να ισχύει!
    Ξέρεις ότι μου αρέσει πολύ το μπλογκ σου (αλλιώς δε θα το επισκεπτόμουν τόσο συχνά) και επίσης έχω ξαναγράψει ότι το καινούριο design είναι πολύ ωραίο και πιο "ζωντανό" από το προηγούμενο. Πέρα από αυτά δεν έχω κάτι άλλο να πω, εκτός του ότι όπως είπε και η eirinoula πιο πάνω σε όποιον αρέσει το διάβασμα είναι φυσικό να αρέσει και το μπλογκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. καλημερα, εδω και περιπου ενα χρονο ειμαι τακτικος επισκεπτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. αφού είσαι τακτικός επισκέπτης γίνε μέλος για να φένετε και το "ονοματάκι" σου ... πως θα κερδίσεις με το "Ανώνυμος" ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Τελικά είναι δύσκολο να τσεκάρω αν όσοι αφήνετε σχόλια είσαστε και μέλη. Γι' αυτό λοιπόν θα γράψω όσα ονόματα κατάφερα να βρω στα μέλη, αν έχετε δεν υπάρχει το όνομα σας στη λίστα μου, ελέγξτε αν υπάρχεται στους "αναγνώστες" μας.

    1.Λίλα
    2. Ερωφίλη Πατεράκη
    3. ρούλα
    4. petroula
    5. voula MPL
    6. elena 17-dnash
    7. katerina
    8. Δέσποινα Πατεράκη
    9. nina
    10. Σοφία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. 11. Ειρήνη Λούκα (συγνώμη Ρινούλα μου αλλά με τα ψευδώνυμα έχασα την μπάλα χιχιχιχι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Μόλις ανακάλυψα το blog σας και ομολογώ ότι μου αρέσει πολύ γιατί λατρεύω κι εγώ τα βιβλία!Επίσης οι διαγωνισμοί είναι ακόμη μια αδυναμία μου(αν και σπάνια κερδίζω) όμως η συμμετοχή μετραει! :)
    Υ.Γ.Δεν ξέρω αν είμαι οκ με την συμμετοχή μου χρειάζεται να γράψω κάτι συγκεκριμένο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Καλωσόρισες στο blog Lia. Η συμμετοχή σου είναι έγκυρη και έχεις το νούμερο 12. Σου εύχομαι καλή επιτυχία, και που ξέρεις μπορεί σε κάποιο από τους διαγωνισμούς μας να κερδίσεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Γεια σας!
    Βρίσκω πολύ ενδιαφέρον το blog σας και το παρακολουθώ σχεδόν καθημερινά.
    ...και σήμερα αποφάσισα να λάβω μέρος στο διαγωνισμό σας.
    Ελπίζω να είμαι η τυχερή!
    Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. 13. Ιάνειρα
    Χαίρομαι που αποφάσισες να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό μας! Είσαι το νούμερο 13 και σήμερα ο μήνας έχει 13 !!!! Τυχαίο?????? χαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ...χμμμμ ....από ότι βλέπω εμένα με ξέχασες ... :( ....είμαι η Δέσποινα (Desmar)

    :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. αγαπημένη μου DESMAR δεν σε βλέπω στους ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ .... γι'αύτο δεν μπορώ να σε βάλω ακόμη στη λίστα συμμετοχής. Πές μου τι εικόνα έχεις μήπως σς αναγνωρίσω έτσι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. καλημερούδια.... πολύ ευχαρίστως να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό μας, απλά θα πρέπει να είσαι μέλος στο blog μας. Αν δεν ξέρεις πώς, θα σε καθοδηγήσω εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Καλημέρα!!!

    Desmar = Despina (φωτό μαύρο σκυλάκι) ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Καλημέρα Δεσποινάκι!!! έχω υποψιαστεί ότι το Despina ήσουν εσύ, αλλά το σκυλάκι δεν το βλέπω!!!!!! χαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Μολις ανακαλυψα το blog..πολλα μηνυματα απο το καλοκαιρι οποτε...........καλλιο αργα παρα ποτε που λενε..θα ηθελα να λαβω και εγω μερος στο διαγωνισμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση