Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Σχόλια αναγνωστών για το "Αν τον άνεμο ρωτήσεις"-Από την ιστοσελίδα των εκδόσεων Λιβάνη και το Greekbooks.gr

Evaggelia Efstathiou

15/09/2010 - ΑΝΝΑ

ΣΥΓΗΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ.ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΚΑΘΗΛΩΣΕ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΣΤΗΝ ΤΕΛΑΥΤΑΙΑ ΣΕΛΙΔΑ.

14/09/2010 - mina

Απλά φοβερό. Δεν την ήξερα τη συγγραφέα μέχρι που διάβασα το συγκεκριμένο βιβλίο και με άφησε ξάγρυπνη μέχρι να το ολοκληρώσω.Συγχαρητήριααααααα

30/08/2010 - Ιωάννα

Εκπληκτικό βιβλίο το πιο ωραίο απο ολα τα βιβλία που διάβασα το καλοκαίρι.Με ταξίδεψε με χαλάρωσε με προβλημάτισε και πραγματικά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Κυρία Ευσταθίου για αυτό το υπέροχο βιβλίο.

19/08/2010 - ΣΤΑΛΩ

19/8/10 Τέλειο, το έχω τελειώσει σε 2 ημέρες, σε κρατά σε αγωνία μέχρι το τέλος! Περιμένω το νέο της βιβλίο! Στάλω

14/08/2010 - eleni

einai to deutero sxolio pou stelnw......toso polu mou arese auto to vivlio!!!!!Makari oi kaloi na eixan ligi apo tin "sklirada "tou Rwmanou ......

09/08/2010 - Ελευθερία

Υπέροχο!!! Είχα πολύ καιρό να διαβάσω ένα τόσο ενδιαφέρον βιβλίο. Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!

05/08/2010 - Stella

Den uparxoun logia na pei kapoios gia to vivlio kai eidika giatin sugrafea. Teleio vivlio. Se parasirei kai ginese ena me tous iroes tou. Euxomai na kukloforisete suntoma kainourgio vivlio tis sugrafeas giati einai monadiki sto eidos pou grafei. Suxaritiria.

03/08/2010 - ΒΑΓΙΑ

ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ !!!! ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ !!!! ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΜΕ ΧΙΛΙΑ !!!!ΞΑΓΡΥΠΝΗΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΩ !!!!! ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΑΣ ΒΙΒΛΙΟ ΚΥΡΙΑ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ !!!!

19/09/2010 - maria

το καλυτερο απο τα προηγουμενα βιβλια! κρατα αμειωτο το ενδιαφερον οι χτυποι της καρδιας μου ακουγονταν τοσο δυνατα που νομιζα θα σπασει , τρομερη πλοκη χωριςνα αποκαλυπτει τιποτα μεχρι το τελος , σε βαζει στην διαδικασια να τους υποπτευεσαι ολους και να ψαχνεις το δολοφονο μαζι με τους ηρωες.τελειο θα μεινετε ξαγρυπνοι οπως και γω γιαυτο καλυτερα να το αρχισετε παρασκευη .....

Ακολουθούν σχόλια απ' το Greekbooks.gr

Έλενα, 02/08/2010

Απλά υπέροχο! Τι να πω; Αφού υπάρχουν ακόμη συγγραφείς που γράφουν έτσι....Τόσο ρομαντικό.Δεν ήθελα να τ΄αφήσω απ' τα χέρια μου.Τρελάθηκα τελείως!Πολύ πολύ ρομαντικό.Αλλά είχε και μυστήριο.Συγχαρητήρια!!!!

Ελπίδα, 13/08/2010

Αν ένα βιβλίο δε θέλεις να το δανείσεις ποτέ όταν το ΄χεις κάνει με τόσα και τόσα άλλα...Αν θέλεις να το διαβάσεις δυο και τρεις και περισσότερες φορές...Αν το αγγίζεις και το αγκαλιάζεις αυθόρμητα....τότε ναι, μπορείς να το πεις ΥΠΕΡΟΧΟ!Συγχαρητήρια κυρία Ευσταθίου!Απλά συγχαρητήρια!

Πόπη, 13/08/2010

Έπαθα την πλάκα μου!Ακόμη δεν μπορώ να συνέλθω.Θα το ξαναδιαβάσω οπωσδήποτε.Τι υπέροχο βιβλίο ήταν κι αυτό;Αν δεν γράψει κι άλλο πολύ σύντομα,θα πάθω κατάθλιψη!Σ' ευχαριστώ,Ευαγγελία!!!

ΣΤΑΛΩ , 19/08/2010

ΤΕΛΕΙΟ!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ, ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΚΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

Παναγιώτα, 26/08/2010

Πολύ- πολύ καλό.. Το συστήνω! Καλή συνέχεια!

ΑΓΓΕΛΙΚΗ, 14/09/2010

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΤΑ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙΣ...Κ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΡΑΦΙ...!!!..Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο.!!!!

Nikoleta_Kats, 18/09/2010

H αληθεια ειναι πως ημουν απο τα ατομα που απλα "υποτιμουσαν" την ελληνικη λογοτεχνια, τους ελληνες συγγραφεις...ετσι νιωθω μεγαλη χαρα που καποιος μπορεσε να αποδειξει οτι το ελληνικο βιβλιο δεν εχει να ζηλεψει τιποτα...Συγχαρητηρια...για ενα βιβλιο που θα αφησει σιγουρα ιστορια....

4 σχόλια:

  1. Πολύ καλά σχόλια διαβάζω για το βιβλίο... θα το πάρω σύντομα ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας ευχαριστώ κι εγώ με τη σειρά μου που αναρτήσατε τα σχόλια για το βιβλίο μου στον ιστότοπό σας!Είναι τιμή μου,ειλικρινά.Να 'στε καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ 10-10-2010

    ΑΦΗΣΑ ΤΟΝ ΑΝΕΜΟ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΤΟΥ.....
    ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΣΑ , ΤΟΝ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑ.ΞΑΝΑΒΡΗΚΑ ΜΕΣΑ ΤΗΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΤΙΓΜΩΝ ,ΕΔΩ ΠΙΟ ΩΡΙΜΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ......ΜΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΓΕΜΑΤΟ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΑΣΠΕΝΣ.ΣΥΣΤΗΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΤΟΝ ΑΝΕΜΟ , ΔΕΝ ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ....ΕΚΛΑΙΓΑ ,ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ,ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΛΛΟ.ΘΑ ΤΟ ΛΑΤΡΕΨΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση