Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

ιστορίες που πρέπει να παραμείνουν… εμπιστευτικές

Κάτι άλλαξε 
Χρήστος Ιωαννίδης
εκδ Τετράγωνο

Ήρωες «της διπλανής πόρτας» αφηγούνται περιπέτειές τους σε παραλίες του Αιγαίου, σε παγωμένους δρόμους της Στοκχόλμης και του Όσλο, σε σάουνες και ενοικιαζόμενα δωμάτια, σε αίθουσες αναμονής αεροδρομίων και βαγόνια τρένων, σε μπαρ και αγορές του βόρειου Λονδίνου. Βιώνοντας διαφορετικές καταστάσεις, μοιράζονται απόκρυφους πόθους. Υπομένοντας καύσωνες και χιονοθύελλες, υφαίνουν ιστορίες που πρέπει να παραμείνουν… εμπιστευτικές.

Μια ιστορία για εκείνους που χτίζουν τον κόσμο τους για να τον κατεδαφίσουν χωρίς κανένα δισταγμό

• Έξι χρόνια μετά τις σπουδές τους στο Λονδίνο, ο Άγγελος, ο Έρικ και η Ρόξυ αναθεωρούν τις επιλογές τους. Τα σχέδιά τους έχουν αποτύχει. Η φιλία τους ξεθωριάζει. Παγιδευμένοι σε ρόλους που δεν τους ταιριάζουν, προσπαθούν να ρίξουν αλλού το φταίξιμο.
• Η Λόττα απαιτεί από τον Άγγελο να δείξει ωριμότητα και αφοσίωση στη σχέση τους, όμως η επιμονή της ολοένα και τον απομακρύνει.
• Ο Μάγκνε περνά τα κρύα χειμωνιάτικα απογεύματα πλέκοντας, χωρίς να αποδέχεται πως η ερωτική περιπέτειά του με τον Άγγελο έχει εφήμερο χαρακτήρα.
• Η Ρόξυ, μια τρανσέξουαλ γλύπτρια, έχει χάσει την πίστη στον εαυτό της.
• Ο Έρικ ακολουθεί κατά γράμμα τους κανόνες του πειθαρχημένου προγράμματος που προϋποθέτει η καριέρα του, μα αισθάνεται αλλοτριωμένος και μόνος.

Θα μπορέσουν τα πράγματα να γίνουν ποτέ όπως ήταν παλιά; Ένα μυθιστόρημα που μας λέει όχι ότι «κάτι άλλαξε», αλλά ότι «τίποτα δε μένει ίδιο».

Στο εξώφυλλο το «Φθινόπωρο» από τις εποχές VANGELIS KYRIS 1999
Model: Itay Atias
Styling: Nicolas Georgiou
Grooming: Takis Mavrigiannakis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση