Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Προτάσεις δώρου για τους μικρούς μας φίλους και αυτά τα Χριστούγεννα!

Προτάσεις δώρου για τους μικρούς μας φίλους
και αυτά τα Χριστούγεννα!

Παιδικά Γιορτινά Βιβλία


Για περισσότερες προτάσεις για γιορτινά βιβλία, επιλέξτε Δώρα.

Παιχνίδια - Παιδικό Δωμάτιο

Ταπετσαρίες Τοίχου WALLTASTIC
«Διακόσμήστε το παιδικό δωμάτιο του παιδιού σας με τις μοναδικές 3D τοιχογραφίες, υψηλής λεπτομέρειας σχεδιασμένες σε ηλεκτρονικό υπολογιστή. Κατάλληλο για νήπια μέχρι έφηβους. Αποτελείται από 12 κομμάτια που εφαρμόζουν πολύ απλά. Διαθέσιμες σε 15 μοναδικά σχέδια!»
Αυτοκόλλητα Τοίχου
«Μεταμορφώστε το παιδικό δωμάτιο σε λίγα λεπτά με τα μοναδικά και διασκεδαστικά αυτοκόλλητα τοίχου. Απλά διαλέξτε το σχέδιο που σας αρέσει. Τα αυτοκόλλητα τοποθετούνται και αφαιρούνται πολύ εύκολα.»
Κουτιά Αποθήκευσης
«Πρακτικά και πρωτότυπα κουτιά αποθήκευσης σε διάφορα χρώματα και σχέδια, αποτελούν την κατάλληλη λύση για την οργάνωση του παιδικού δωματίου.»
Κατασκευές - Ζωγραφική
«Για ατελείωτες ώρες δημιουργικής απασχόλησης, επιλέξτε ανάμεσα σε κατασκευές με ψηφιδωτά, κολάζ, χαρτοκοπτική, οριγκάμι και σε ζωγραφική με διάφορα υλικά (μαρκαδόρους, χρωματιστή σκόνη, κιμωλία κ.α.).»
Κούκλες και Λούτρινα
«Τα λούτρινα ποντικάκια, ελεφαντάκια, αρκουδάκια, βατραχάκια, με μουσική ή χωρίς και οι πάνινες κούκλες, γαντόκουκλες, δακτυλόκουκλες γίνονται το αγαπημένο δώρο για μωρά και μικρά παιδιά. »
Παζλ
«Από ξύλινα παζλ και σφηνώματα μέχρι puzzleballs και παζλ πολλών τεμαχίων, τα παζλ αποτελούν το κατάλληλο δώρο για παιδιά όλων των ηλικιών. Κυκλοφορούν σε ποικιλία σχεδίων με όλους τους αγαπημένους παιδικούς ήρωες: Χάννα Μοντάνα, Γουίνι, Μίκυ Μάους, Άριελ, Σταχτοπούτα, Hello Kitty, Toy Story, Ben Ten κ.α.»
Παιδικά DVD
«Για τις κρύες, χειμωνιάτικες νύχτες επιλέξτε ένα DVD με τις περιπέτειες όλων των ηρώων από το Μπάρνυ και το Μίκυ Μάους μέχρι την Φραουλίτσα, το Μικρό μου Πόνυ και τον Καραγκιόζη!»


Για παραγγελίες, επικοινωνήστε με το PERIZITITΟ:
210 3808663 (από Ελλάδα)
22 349937 (από Κύπρο)
PERIZITITO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση