Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

τα επτασφράγιστα μυστικά της πλαστικής χειρουργικής

Επτασφράγιστα μυστικά
Αθηνά Αλεξανδρου
εκδ BCL books


Μετά από μια δεκαετία συνεχούς περιπέτειας, που ξεκίνησε ένα απόγευμα στο Κολωνάκι για να συνεχιστεί στο Λονδίνο και να καταλήξει στο Μανχάταν, έφυγα πρώτη φορά για διακοπές σε ένα αγαπημένο νησί. Ξαπλωμένη στην παραλία, είχα γίνει ένα με το απέραντο γαλάζιο.

-«Αφού είσαι μια χαρά, τι τα θέλεις όλα αυτά;»

- «Σου είπα, έχει ήδη δοκιμαστεί στις Η.Π.Α., τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά και έχουν διαπιστωθεί από πολυάριθμες μελέτες και εφαρμογές, ακόμη και σε celebrities. Θα μπω μόνο μια μέρα στο νοσοκομείο, θα μου τα φτιάξει μπαμ-μπαμ και σε δύο εβδομάδες θα είμαι πίσω στη δουλειά μου ΤΕΛΕΙΑ, ΘΕΑ!! Εύκολα και ανώδυνα».

Στο άκουσμα αυτής της φράσης ένιωσα λες και με διαπέρασε ηλεκτρικό ρεύμα. Έστρεψα το βλέμμα μου στα κορίτσια της διπλανής παρέας στην παραλία. Η συζήτησή τους για πλαστικές επεμβάσεις είχε αρχίσει να παίρνει φωτιά. Δεν άντεξα, σηκώθηκα και άρχισα να περπατάω προς το μέρος τους. Έπρεπε να τους μιλήσω, να τους πω όλα όσα ήξερα και εκείνες αγνοούσαν… Να μιλήσω για όλα τα γεγονότα που κρατιούνται καλά κρυμμένα. Για τα επτασφράγιστα μυστικά της πλαστικής χειρουργικής…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση