Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

ΒΙΒΛΙΟΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΕΚΠΛΗΞΗ ΕΩΣ -70%

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, οι προσφορές ξεκίνησαν. Κάντε δώρο στον εαυτό σας και στους αγαπημένους σας ένα καλό βιβλίο!

ΒΙΒΛΙΟΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΕΚΠΛΗΞΗ ΕΩΣ -70%
Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ακολουθώντας το πνεύμα των καιρών και θέλοντας να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των αναγνωστών για καλά βιβλία σε προσιτές τιμές προσφέρουν μέσω των βιβλιοπωλείων όλης της χώρας αγαπημένα βιβλία για όλα τα γούστα –λογοτεχνικά (ελληνική και ξένη πεζογραφία), αστυνομικά, παιδικά (εκπαιδευτικά, εικονογραφημένα, εγκυκλοπαίδειες), δοκίμια και μαρτυρίες– στη χαμηλότερη δυνατή τιμή. Πάντα στο πλευρό των αναγνωστών αλλά και του βιβλιοπώλη, οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προτείνουν τρόπους αντίστασης στην κρίση με καλά και φθηνά βιβλία.
Οι αναγνώστες θα βρουν σε τιμές από -45% έως -70% αριστουργήματα του 20ού αιώνα, λογοτεχνικά βιβλία καταξιωμένων ελλήνων συγγραφέων όπως ο Νίκος Θέμελης, ο Τάσος Καλούτσας, η Λένα Κιτσοπούλου κ.ά., αλλά και βραβευμένων σύγχρονων συγγραφέων απ’ όλο τον κόσμο, όπως ο νομπελίστας Τζ. Μ. Κουτσί, ο Ρέιμοντ Κάρβερ και η Καναδή Άλις Μονρό. Οι φανατικοί του αστυνομικού θα έχουν την ευκαιρία να διαβάσουν μυθιστορήματα των σημαντικότερων εκπροσώπων του είδους, όπως ο Βρετανός Ίαν Ράνκιν, η Γιαπωνέζα Νατσούο Κιρίνο, ο Ιρλανδός Στιούαρτ Νέβιλ κ.ά. Οι φίλοι της κλασικής λογοτεχνίας και της ποίησης θα βρουν στις προσφορές μας ανθολογίες του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη και ερωτικής ποίησης, από την αρχαιότητα και τα ηρωικά ποιήματα έως τη δημοτική παράδοση και τη νεότερη ποίηση.
Δοκίμια, χρονικά και μαρτυρίες, καθώς και άλλες εκδόσεις ποικίλης θεματολογίας είναι επίσης στη διάθεση του κοινού σε πολύ χαμηλή τιμή: Το συγκλονιστικό χρονικό της δίκης και της εκτέλεσης των έξι με τίτλο Εις θάνατον από τον Βασίλη Τζανακάρη, το εξαιρετικό βιβλίο του διάσημου συγγραφέα Γουίλιαμ Νταλρίμπλ με τίτλο Ιερή Ινδία, ένα κράμα δημοσιογραφίας, ανθρωπολογίας, ιστορίας και ιστορίας των θρησκειών, το βιβλίο-ντοκουμέντο του Ιταλού Φραντσέσκο Φορτζιόνε με τίτλο Η Μαφία στις πέντε ηπείρους, αλλά και το χρηστικό εγχειρίδιο για γονείς και εκπαιδευτικούς Μαμά, φτάνει πια η παπαγαλία! του Δημήτρη Σφακιανάκη.
Σε ελκυστικές τιμές θα βρουν πολλοί φανατικοί αναγνώστες βιβλία των δύο συναρπαστικών σειρών μας Ο Οίκος της Νύχτας και Uglies οι οποίες έχουν γίνει παγκόσμια λατρεία, έχουν μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες και έχουν πουλήσει εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.
Τέλος, οι μικροί αναγνώστες δεν θα μείνουν παραπονεμένοι, αφού έχουν να επιλέξουν τίτλους από μια μεγάλη γκάμα που περιλαμβάνει εγκυκλοπαίδειες της σειράς Larousse, βιβλία γνώσεων και δραστηριοτήτων, εικονογραφημένα αλλά και εφηβικά βιβλία.  Αναλυτικά όλους τους τίτλους των προσφορών θα τους βρείτε ΕΔΩ. Η λίστα με τους  τίτλους σε προσφορά ανανεώνεται τακτικά.
Αναζητήστε στο βιβλιοπωλείο της περιοχής σας (δείτε ποια βιβλιοπωλεία συμμετέχουν ΕΔΩ) τις προσφορές μας. Μπορείτε επίσης να κάνετε την παραγγελία σας και μέσω Internet από τον διαδικτυακό μας τόπο. Οι προσφορές ισχύουν και στα καταστήματά μας:
1. ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, Ιπποκράτους 118, Αθήνα
2. Ασκληπιού 18, Αθήνα
3. ΟΞΥΓΟΝΟ, Ολύμπου 81, Θεσσαλονίκη
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΛΩΝ!
ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
Ψηφίστε το αγαπημένο σας βιβλίο και κερδίστε!
Μπορεί να είστε κι εσείς ένας από τους 60 τυχερούς!
 
Σημειώστε ποιο από τα βιβλία μας που έγιναν μπεστ σέλερ σας έκανε αίσθηση. Ψηφίζοντας το αγαπημένο σας βιβλίο μπαίνετε αυτομάτως σε κλήρωση που θα αναδείξει 60 τυχερούς οι οποίοι θα κερδίσουν ένα βιβλίο των προσφορών μας. Αναλυτικά τις προσφορές μας μπορείτε να τις βρείτε ΕΔΩ.
Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό και για να δείτε το βιβλίο που θα επιλέξετε δεν έχετε παρά να συμπληρώσετε τη φόρμα του διαγωνισμού έως τις 15 Δεκεμβρίου 2012 (αφού έχετε κάνει πρώτα εγγραφή στο site). Κάθε αναγνώστης μπορεί να επιλέξει μόνο ένα βιβλίο και να συμμετάσχει μόνο μία φορά. Τα ονόματα των 60 νικητών θα ανακοινωθούν στον διαδικτυακό μας τόπο στις 20 Δεκεμβρίου.

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο σε αυτή τη πρωτοβουλία!!!
    Ετσι δίνετε την ευκαιρία να διαβάσουν όλοι :):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση