Δευτέρα 6 Απριλίου 2009

The Antamoma 4ο Συνέδριο Bookcrossing στη Λάρισα

Χρήσιμες πληροφορίες
Οι μέρες περνάνε, το συνέδριο πλησιάζει. Επειδή πολλοί ετοιμάζονται και σχεδιάζουν τον ερχομό και την διαμονή τους, ορίστε μερικές πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν.
- Υπάρχει πλέον χάρτης της πόλης στο Google Maps. Μπορείτε να τον βρείτε
εδώ αλλά υπάρχει και λινκ στο μπλογκ, στην δεξιά στήλη. Εκεί θα βρείτε σταθερά σημεία προσανατολισμού στην πόλη, ξενοδοχεία, μέρη σχετικά με το συνέδριο, βιβλιοπωλεία, ΟΣΕ, ΚΤΕΛ κ.α.
- Την Παρασκευή 24 Απριλίου φυσικά θα γίνει η καθιερωμένη συνάντηση γνωριμίας. Θα γίνει στην Ζώνη της πόλης, το Starbucks, στην πλατεία Ταχυδρομείου μετά τις 6.30-7. Δεν υπάρχει συγκεκριμένη ώρα καθότι οι πιο πολλοί θα έρθουν Παρασκευή, οπότε θα σας περιμένουμε εκεί από αυτή την ώρα και μετά. Το Starbucks είναι 100 μέτρα από το Grand Hotel και 300 από το G.R. Louis. Για οποιαδήποτε πληροφορία, επικοινωνήστε μαζί μας στο email ή με ΡΜ
- Κατά τις 9.30, θα αναχωρήσουμε από εκεί, για το δεύτερο μέρος της βραδιάς, το φαγητό σε μαγαζί της πόλης, το οποίο ακόμα δεν έχει αποφασιστεί ποιό θα είναι.
- Την επόμενη μέρα, το Σάββατο, θα υπάρχει χαλαρό πρωινό και μετά ξενάγηση στην πόλη, βιβλιοπωλεία κλπ που θα ξεκινήσει στις 11 περίπου. Όσοι από εσάς έρθουν το Σάββατο, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας και θα ανταλλάξουμε τηλέφωνα για καλύτερη συνεννόηση.
- Φυσικά, θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση αλλά κι εξερεύνηση της πόλης.
- Σύντομα, όλοι όσοι συμμετέχουν θα λάβουν ένα ΡΜ με περαιτέρω πληροφορίες κι επεξηγήσεις για τις μέρες του Συνεδρίου.
Για οτιδήποτε άλλο, για ερωτήσεις, παρατηρήσεις, πληροφορίες κλπ, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας περιμένουμε στην Λάρισα!
Στο site του Συνεδρίου θα απαντηθούν όλες οι απορίες σας
http://www.bcgreece2009.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση