Δευτέρα 6 Απριλίου 2009

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ


ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

Ο Ναβίντ δεν ήρθε για διακοπές

Το Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες και οι Εκδόσεις Κέδρος με αφορμή το βιβλίο Ο Ναβίντ δεν ήρθε για διακοπές του Πάνου Χριστοδούλου, διοργανώνουν διαγωνισμό δημιουργικής έκφρασης με θέμα:

Βρέθηκες ή θα μπορούσες να βρεθείς στη θέση του Ναβίντ; Γράψε τη δική σου ιστορία, πραγματική ή φανταστική ή δημιούργησε τη δική σου εικόνα (ζωγραφιά, κολάζ, μακέτα, αφίσα) με αφορμή τα συναισθήματα και τις σκέψεις που σου δημιούργησε το βιβλίο.

Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος μαθητές της Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού και της Α’ Γυμνασίου οι οποίοι θα γράψουν ένα κείμενο 800 λέξεων ή/και θα δημιουργήσουν μια εικόνα διαστάσεων 21εκ. x 28εκ. Το υλικό θα πρέπει να αποσταλεί στις εκδόσεις Κέδρος από την 1η Φεβρουαρίου ως την 25η Απριλίου 2009.

Τα έργα θα αξιολογηθούν από επιτροπή και θα βραβευτούν τα 5 καλύτερα κείμενα και οι 5 καλύτερες εικόνες. Κάθε μαθητής που θα διακριθεί θα κερδίσει μια σειρά λογοτεχνικών και εκπαιδευτικών βιβλίων ανάλογα με τη σειρά βράβευσης και την τάξη του. Τα βραβευθέντα έργα θα εκδοθούν σε ειδικό συλλογικό τόμο.

Τέλος, σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το Μάιο στην Αθήνα ο Πάνος Χριστοδούλου θα απονείμει τα βραβεία και θα συζητήσει με τα παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση