Δευτέρα 6 Απριλίου 2009

Αχχχχ τι μου θύμισε...

ΙΝΔΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
ΈΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΓΕΥΣΗΣ
εκδ Modern Times

Η Ινδία φημίζεται για το πλούσιο και γεμάτο νόστιμες εναλλαγές γευστικό της ρεπερτόριο, αποτέλεσμα εξαίσιων, εξωτικών συνταγών. Ακολουθήστε μας σε ένα υπέροχο γαστριμαργικό ταξίδι. Περπατήστε στην παραλία Τσόουπατι και κοντοσταθείτε στους υπαίθριους πάγκους με τις διάφορες λιχουδιές για να γευθείτε σαμόσα, ίντλι και βάντα. Στη Βομβάη δοκιμάστε πιάτα με ψάρια αλιευμένα στο ξεκίνημα της μέρας. Περιηγηθείτε στις φυτείες μπαχαρικών απολαμβάνοντας αλού γκοστ, κίμα μάταρ και πουλάο. Μπάρφι, λαντού και ροσογκόλα είναι τα φημισμένα γλυκά της Ινδίας που θα συνοδεύσουν όποιο τσάι επιλέξετε από τις φυτείες τσαγιού του Άσαμ και των Νίλγκιρι, το τέλειο γευστικό φινάλε του ταξιδιού στη χώρα των μεθυστικών αρωμάτων και γεύσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση