Τρίτη 19 Μαΐου 2009

«Το σπίτι της χαράς»

Ένα καινούριο κατάστημα ανοίγει για τα παιδιά στο κέντρο της Αθήνας και έρχεται να στηρίξει το παιδικό βιβλίο, προωθώντας τη φιλαναγνωσία και την αγάπη προς αυτό.

Στο πλαίσιο της εκδοτικής τους δραστηριότητας εδώ και έναν χρόνο, οι εκδόσεις Αερόστατο ανοίγουν ένα παιδικό βιβλιοπωλείο με μεγάλη ποικιλία τίτλων από όλους τους εκδοτικούς οίκους και ξύλινων οικολογικών παιχνιδιών της Plan Toys. Πρόκειται για ένα κατάστημα ειδικά διαμορφωμένο για παιδιά, όπου οι μικροί μας φίλοι και οι γονείς τους θα μπορούν να ενημερώνονται για παιδικά καθώς και παιδαγωγικά βιβλία.

Το «Σπίτι της χαράς», όπως ονομάζεται το καινούριο κατάστημα, είναι ένα σπίτι ζεστό και φιλόξενο, που θα μεταφέρει τα παιδιά, μέσα από τον κόσμο των οικολογικών παιχνιδιών της Plan Toys και τις σελίδες των βιβλίων που θα γεμίσουν τα ράφια του, σε κόσμους που μόνο η παιδική φαντασία μπορεί να ταξιδέψει... Άλλωστε και το όνομα του βιβλιοπωλείου είναι εμπνευσμένο από την πρώτη σειρά βιβλίων που ξεκίνησαν οι εκδόσεις Αερόστατο, όπου τα πάντα γίνονται στο «Σπίτι της χαράς». Οι εκδόσεις Αερόστατο φιλοδοξούν το βιβλιοπωλείο να γίνει ένας χώρος όπου τα παιδιά θα μπορούν, εκτός από το να έρχονται σε επαφή με το βιβλίο, να περνούν δημιουργικά τον χρόνο τους. Θα το βρείτε στην οδό Τοσίτσα 1Α', πίσω από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, τηλ.: 210 8846570- 2- 4.

Για ακόμα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους τίτλους και την εκδοτική μας δραστηριότητα, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του εκδοτικού οίκου:

www.aerostatobooks.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση