Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Σκαλώσαμε στο ΕΣΡ!

Στις 15 Νοέμβρη κυκλοφόρησε το "Δεν μπορεί, θα στρώσει!", σας το είπα. Και σας είπα και για ποιο σκοπό βγήκε αυτό το βιβλίο. Ο κ. Ψυχογιός και το επιτελείο του σκέφτηκαν την δημιουργία ενός σποτ για την τηλεόραση, που θα μιλούσε για το ΚΕΘΕΑ και παράλληλα για το βιβλίο, γιατί όπως είναι κατανοητό, όσο πιο γρήγορα πουληθεί, τόσο πιο γρήγορα οι άνθρωποι της ΔΙΑΒΑΣΗΣ θα έπαιρναν τα πολύτιμα για το έργο τους χρήματα. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου που του έγινε η πρόταση, δέχτηκε άμεσα να συμμετέχει και χωρίς αμοιβή. Ο κύριος Ψυχογιός πλήρωσε το τεχνικό μέρος και το σποτ υποβλήθηκε στο ΕΣΡ για να πάρουμε έγκριση ώστε το σποτ να "παίξει" στα κανάλια....
Δυστυχώς.... το σποτ κόπηκε και σήμερα στην Esrpesso, ο Γρηγόρης δηλώνει πόσο άδικη θεωρεί την απόφαση. Σας το παραθέτω....
 
Τα συμπεράσματα δικά σας..... 
http://mantapsichogios.blogspot.com/

2 σχόλια:

  1. Απαράδεκτο! Όταν κάνει κάτι η Πετρούλα (δεν έχω κάτι με την κοπέλα, ως παράδειγμα την φέρω) οι τηλεοράσεις είναι λογικό να μας κάνουν πλύση εγκεφάλου-εκεί το ΕΣΡ δεν έχει πρόβλημα.

    Όπως έγραψα και στο ιστολόγιο της κ.Μαντά, να αναρτήσουμε όλοι στα δικά μας ιστολόγιά ή προφίλ το εν λόγω σποτ, για να δείξουμε την αντίδρασή μας και να βοηθήσουμε και τον σκοπό. Δεν χρειάζεται καμία τηλεόραση για να προβληθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τόσα σκουπίδια προβάλλονται στην τηλεόραση, αυτό το σποτάκι τους πείραξε ? Αντί να επικροτούν τέτοιες κινήσεις τις απορρίπτουν ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση