Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

μια περίπλοκη έρευνα

Οικογενειακά μυστικά
Camilla Lackberg
εκδ Μεταίχμιο
 
Το τρίτο μπεστ σέλερ της εξαιρετικής σειράς μυστηρίων της σουηδέζας συγγραφέα μετά την Παγωμένη πριγκίπισσα και τον Ιεροκήρυκα, τα οποία έγιναν ήδη μπεστ σέλερ και στη χώρα μας. Η σουηδέζα Αγκάθα Κρίστι, με τα βιβλία της (συνολικά επτά) να έχουν πουλήσει πάνω από 7.000.000 αντίτυπα παγκοσμίως και να έχουν εκδοθεί σε περισσότερες από 25 χώρες, τοποθετεί όλες τις ιστορίες της στη Φιελμπάκα, στο παραθαλάσσιο χωριό, 140 περίπου χλμ. βόρεια του Γέτεμποργ, όπου η ίδια μεγάλωσε. Πρωταγωνιστές στα βιβλία της που γίνονται παντού μπεστ σέλερ είναι ο ντετέκτιβ Πάτρικ Χέντστρεμ και η συγγραφέας Ερίκα, το alter ego της Καμίλα. 
Στο συγκεκριμένο, ένας ψαράς της Φιελμπάκα ανακαλύπτει πνιγμένο ένα κοριτσάκι. Αυτό που στην αρχή μοιάζει με ατύχημα δεν θα αργήσει να αποκαλυφθεί ότι πρόκειται για την εν ψυχρώ δολοφονία ενός παιδιού. Ο Πάτρικ μπλέκεται ξανά σε μια περίπλοκη έρευνα. Πίσω από το ειδυλλιακό τοπίο της Φιελμπάκα αρχίζει να διαφαίνεται μια σκοτεινή πραγματικότητα με οικογενειακές κόντρες, γείτονες σε διαμάχη και κύκλους παιδικής πορνογραφίας.

«Μια σπαρακτική εικόνα της αδάμαστης γυναικείας ψυχής, ελκυστική και ταυτόχρονα απρόσμενη».
Independent

«Αυτό το βιβλίο είναι μια αναπάντεχη ευχαρίστηση… Αγωνιώδες και ανησυχητικό – δεν θες να το αφήσεις από τα χέρια σου».
News of the World

«Τα δύο προηγούμενα βιβλία της (η Παγωμένη πριγκίπισσα και ο Ιεροκήρυκας) ήταν συναρπαστικά και καλογραμμένα. Αλλά οφείλω να ομολογήσω πως στα Οικογενειακά μυστικά τελειοποιεί το στιλ της και αποκρυσταλλώνει τη συγγραφική της ταυτότητα».
Örnsköldsviks Allehanda (Σουηδία)

1 σχόλιο:

  1. Έχω διαβάσει τα δυο προηγούμενα βιβλία της και ήταν καταπληκτικά!!
    Θα διαβάσω και το συγκεκριμένο οπωσδήποτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση