Τρίτη, 29 Μαΐου 2012

Έρχεται ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο με e-books από την Cosmote


Η διάδοση των e-book readers και των tablets τα τελευταία χρόνια, έχει δημιουργήσει ένα νέο κύμα καταναλωτών που επιλέγουν αυτές τις συσκευές για να διαβάζουν βιβλία.  Σύντομα η αγορά των e-books στην Ελλάδα αναμένεται να πάρει μια μεγάλη ώθηση, αφού η Cosmote θα εγκαινιάσει το Cosmobooks, το δικό της ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο με e-books στα ελληνικά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Ηλεκτρονικού Αναγνώστη, ήδη πολλοί ελληνικοί εκδοτικοί οίκοι έχουν συμφωνήσει να διαθέτουν τα βιβλία τους μέσω του Cosmobooks.
Τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν αυτές οι συσκευές έιναι πολλά. Μπορείς να έχεις πρόσβαση σε χιλιάδες βιβλία ανά πάσα στιγμή, ενώ τα τελευταία χρόνια υπάρχει η δυνατότητα να  υπογραμμίσουν και να σημειώσουν ό,τι θέλουν. Ιδιαίτερα οι e-book readers χαρακτηρίζονται από ένα σημαντικό πλεονέκτημα, αφού η τεχνολογία που χρησιμοποιούν δεν κουράζει τα μάτια του αναγνώστη κι έτσι αυτός  νιώθει σαν να διαβάζει από κανονικό χαρτί.
Το Cosmobooks αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του αρκετά σύντομα. Η απόφαση της ίδιας της Cosmote να ξεκινήσει αυτό το εγχείριμα σίγουρα θα βοηθήσει το ηλεκτρονικό βιβλίο στην Ελλάδα, αφού από τη μία πλευρά περισσότεροι καταναλωτές θα γνωρίσουν το πως λειτουργούν αυτές οι συσκευές και από την άλλη πλευρά περισσότεροι εκδοτικοί οίκοι θα αρχίσουν να διαθέτουν τα βιβλία τους και σε ηλεκτρονική μορφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση