Δευτέρα 6 Απριλίου 2009

Παγιδευμένοι στη λαίλαπα

Η Ρωσίδα παλλακίδα
Φέρνιβαλ Κέιτ

εκδ Ωκεανίδα

Ρωσία, 1928. Η Ρωσική Επανάσταση βρίσκεται στο απόγειό της και η αριστοκράτισσα Βαλεντίνα καταφεύγει μαζί με το κοριτσάκι της, τη Λίντια, στην Κίνα. Οι συνθήκες της ζωής τους εκεί είναι τρισάθλιες και για να μπορέσουν να επιβιώσουν, η Λίντια αρχίζει να κλέβει.Όταν χάνεται ένα βαρύτιμο κολιέ με ρουμπίνια, ο Τσανγκ Αν Λο, ένα ωραίο παλικάρι και ιδεολόγος κομμουνιστής, σώζει τη Λίντια από βέβαιο θάνατο.
Παγιδευμένοι στη λαίλαπα από τη σύγκρουση ανάμεσα σε κομμουνιστές και εθνικιστές, τις κινεζικές μαφίες και τον υποκριτικό συντηρητισμό των λευκών αποίκων, η Λίντια και ο Τσανγκ Αν Λο ερωτεύονται τρελά...

5 σχόλια:

  1. Έχω μπερδευτεί με αυτό το βιβλίο. Το έχω αγοράσει, αλλά δεν έχω προλάβει να το διαβάσω. Είδα όμως τις κριτικές που έχουν κάνει οι αναγνώστες (στην ιστοσελίδα της Ωκεανίδας) και δεν βγάζω άκρη! Άλλοι το θεωρούν τέλειο και άλλοι άθλιο! Δεν έχει λένε καμία σχέση με τον Μπρούτζινο Καβαλάρη (καλύτερα για μένα, γνωρίζετε ότι δεν μου αρέσει καθόλου) αλλά, αυτό που στεναχώρησε, ούτε και με το Τριανταφυλλάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ασχετο...το Τριανταφυλλακι ειναι καλο?εχω διαβασει πολλα καλα σχολια ,μα δισταζα να το παρω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. έχω διβάσει και τα δύο βιβλία και δεν ήθελα να τα αφήσω. Είναι μια περιπλάνηση μέσα στις δυσκολίες της ζωής ανάμεσα σε Αμερική και Αγγλία και έναν έρωτα. εγώ που δεν μπορώ τα love story τα διάβασα με μεγάλη ευχαρίστηση και δεν βλέπω την ώρα για το τρίτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εγω τρελλαινομαι για love story!...τοτε σιγουρα θα μου αρεσει..υπαρχει και τριτο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν έχει κυκλοφορήση ακόμη, βασικά νομίζω πως δεν το έχει ξεκινήσει snif snif .Και εγώ το σνόμπαρα για καιρό, λόγω του τίτλου, νόμιζα πως θα είναι πολύ love story και κλάμα, αλλά τελικά είναι πολύ καλή σειρά. Το εκνευριστικό είναι ότι αργει το τελευταίο μέρος και θα ξεχάσω ότι έχω διαβάσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση